Vaderdag zondag 16 juni!
Vaderdag zondag 16 juni!

Binnenkant Noisette Bonbon

BONBON-ATELIER WESTERBEEK DEN HAAG

SINDS 1910

Belgische chocolade

Hoge kwaliteit Belgische chocolade vormt de basis grondstof van de vele smakelijke chocoladeproducten in ons bonbon-atelier. De chocolade waar wij bij Westerbeek gebruik van maken is afkomstig van Callebaut in België. Deze chocolade vormt onder meer de grondstof voor de ganache, de zachte chocolade vulling van onze bonbons. Behalve in onze bonbons, maken wij ook gebruik van Belgische chocolade in onze chocolade letters, gevulde paaseieren, chocolade kransjes en chocolade flikken.

 

Bonbon-atelier Den Haag

Het Bonbon-atelier van Westerbeek is al sinds 1910 een bekende naam in Den Haag en ver daarbuiten! Doordat wij geen concessies doen aan de kwaliteit van onze chocolade en door het vakmanschap waarmee wij onze bonbons en andere chocolade-producten maken, vindt u bij Westerbeek alleen de allerhoogste kwaliteit producten. Dit is de reden waarom klanten bij ons blijven terugkeren. Onze klanten komen onder meer uit Voorburg, Ypenburg, Scheveningen, Segbroek, Houtwijk, Spoorwijk, Statenkwartier, Bezuidenhout, Leyenburg en ver daar buiten !

Bonbons Belgische chocolade

Wie aan Belgische chocolade denkt, denkt in de eerste plaats vooral aan bonbons. Bij Westerbeek verkopen wij geen Belgische, maar Haagse bonbons met een basis grondstof van Belgische chocolade. Volgens kenners, behoren onze bonbons tot de lekkerste van Nederland. Kom het volledige assortiment bekijken in onze winkel. De bonbons zijn stuk voor stuk in ons eigen bonbon-atelier vervaardigd. Omdat wij zo min mogelijk gebruik proberen te maken van standaard mallen, zien de bonbons er allemaal net even anders uit.

Bonbons uit eigen huis

Wij vervaardigen al onze bonbons en chocolade-producten zelf. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze. De meeste bonbons en chocoladeproducten worden met de hand gemaakt door meester-bonbonmaker Nico Fernandes. Nico is sinds 1984 de producerende eigenaar van Westerbeek. Zijn liefde voor chocolade ontdekte hij op de banketbakkersvakschool, waar hij zich specialiseerde in bonbons. Breng een bezoek aan ons bonbon-atelier en u kunt de meester zelf aan het werk zien.

Cadeauverpakkingen

Op zoek naar een cadeau voor een liefhebber van Bonbons? Dan bent u bij Westerbeek aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse cadeauverpakkingen met bonbons en andere chocoladeartikelen. Wij spelen ook altijd in op de feestdagen. Met Sinterklaas kunt u bij ons terecht voor chocolade letters en met pasen voor stijlvolle gevulde paaseieren.

Call Now Button