Vaderdag zondag 16 juni!
Vaderdag zondag 16 juni!

Binnenkant Noisette Bonbon

BONBON-ATELIER WESTERBEEK DEN HAAG

SINDS 1910

Melk chocolade

Bij Bonbon-atelier Westerbeek kunt u terecht voor een groot assortiment topkwaliteit melkchocolade. In onze winkel in Den Haag vindt u onder meer  melkchocolade letters en bonbons. Kies bijvoorbeeld voor onze Noisette, een bonbon met een ganache van melkchocolade en twee licht geroosterde hazelnoten. Een andere populaire keuze is de Melkora melk, een torentje met heerlijke zachte ganache. Ook onze Irish Coffee bonbon is verkrijgbaar in een melk chocolade variant. Deze bonbon heeft een zachte whiskysmaak en een echt stukje tweeëntwintig karaats bladgoud.

 

Uw bonbon specialist

Al sinds 1910 is Westerbeek uw bonbon specialist in Den Haag en omstreken. Door de kwaliteit van onze producten blijven onze klanten bij ons terugkomen. Onze vaste klanten zijn onder meer afkomstig uit Voorburg, Ypenburg, Scheveningen, Segbroek, Houtwijk, Spoorwijk, Statenkwartier, Bezuidenhout, Leyenburg en ver daar buiten.

Melk chocolade bonbons

Volgens de kenners behoren de bonbons van Westerbeek tot de lekkerste bonbons van Nederland. In onze winkel kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod melk chocolade bonbons. De bonbons zijn in ons eigen bonbon-atelier vervaardigd. Veel van onze bonbons zijn gevuld met een ganache, een zachte chocolade vulling gemaakt van de kwaliteitschocolade van Callebaut, uit België. Elke bonbon van Westerbeek is een unieke creatie. Wij maken vrijwel geen gebruik van standaard mallen, zodat de bonbons er allemaal net even iets anders uitzien.

Ambachtelijke productiewijze

Sinds 1984 is Nico Fernandes de producerende eigenaar van bonbon-atelier Westerbeek. Het op ambachtelijke wijze vervaardigen van bonbons is zijn specialiteit. Onze bonbons en overige melk chocolade producten worden grotendeels handmatig vervaardigd. In ons bonbon-atelier kunt u met eigen ogen zien hoe wij onze bonbons maken. De bonbons wordt op ambachtelijke en arbeidsintensieve wijze geproduceerd. Wij streven er bovendien naar het productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

Altijd een perfect cadeau

Bij Westerbeek slaagt u altijd voor een perfect cadeau. In onze winkel kunt u terecht voor diverse cadeauverpakkingen met bonbons en andere chocolade-artikelen uit ons assortiment. Ook voor de feestdagen hebben wij passende cadeau-artikelen in onze winkel staan. Met Pasen kunt u bij ons terecht voor sierlijke chocolade paaseieren gevuld met onze ambachtelijke bonbons, met Sinterklaas voor handgemaakte melkchocolade letters en met Kerstmis voor onze unieke ‘Cri-Cri’ kransjes.

Call Now Button