Vaderdag zondag 16 juni!
Vaderdag zondag 16 juni!

Binnenkant Noisette Bonbon

BONBON-ATELIER WESTERBEEK DEN HAAG

SINDS 1910

Gelegenheid

Voor elke gelegenheid kunt u bij Bonbon-atelier Westerbeek terecht voor een passend gastronomisch cadeau. Of het nu gaat om een geschenk in de privé-sfeer, op zakelijk gebied, voor een speciale opdracht,  of een verjaardag; met onze verschillende cadeau verpakkingen maakt u altijd een onuitwisbare indruk. Onze cadeauverpakkingen zijn samengesteld uit diverse hoge kwaliteit bonbons en andere chocoladeproducten uit ons assortiment.

 

Westerbeek Chocolaterie

Kom langs in onze chocolaterie in Den Haag om onze verschillende cadeau verpakkingen te bekijken. Onze chocolade producten zijn altijd op vakkundige wijze vervaardigd van de allerbeste chocolade. Westerbeek is in 1910 opgericht en over de jaren heen hebben wij een zeer trouwe schare klanten opgebouwd. Onze klanten zijn afkomstig uit verschillende Haagse wijken en omringende plaatsen. Vaste klanten van ons bonbon-atelier zijn onder meer afkomstig uit Voorburg, Ypenburg, Scheveningen, Segbroek, Houtwijk, Spoorwijk, Statenkwartier, Bezuidenhout, Leyenburg en ver daar buiten.

Vaderdag zondag 18 juni

Chocolade voor feestdagen

Naast geschenkverpakkingen voor speciale gelegenheden kunt u ook bij ons terecht voor originele cadeaus voor de feestdagen. Wij passen het assortiment van onze chocolaterie aan voor elke feestdag. Met Pasen kunt u onder andere bij ons terecht voor sierlijke handgemaakte paaseieren gevuld met bonbons. Met Sinterklaas liggen er in ons bonbon-atelier  verrukkelijke handgemaakte chocoladeletters. Met Kerstmis maken we heerlijke kerstkransjes en musketkransjes. Ook voor Moederdag en Valentijn hebben wij perfecte chocoladegeschenken in huis. Bij Westerbeek slaagt u altijd voor een perfect cadeau.

Ambachtelijke werkwijze

Alle bonbons en overige chocoladeproducten van Westerbeek worden in ons eigen bonbon-atelier vervaardigd. De vervaardiging van bonbons en andere chocoladeproducten gebeurt bij Westerbeek geheel op ambachtelijke wijze. Zo maken wij de bonbons grotendeels met de hand. Wij maken hierbij alleen gebruik van hoge kwaliteit chocolade van Callebaut uit België. Sinds 1984 is Nico Fernandes de producerende eigenaar van chocolaterie Westerbeek. Nico specialiseerde zich op de banketbakkersvakschool in de vervaardiging van bonbons en hij doet niets liever dan werken met chocolade. Door onze duurzame ambachtelijke productiewijze is de belasting voor het milieu minimaal.

 

Call Now Button