Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag tot 17.00 ( Bij zeer warm weer zijn wij eerder gesloten!)

Durft U niet langs te komen, maar heeft U wel behoefte aan Bonbons of andere Chocolade, dan kunnen wij met U een afspraak maken om het te laten bezorgen vanaf 30.-Tel 070 350 78 21 of mail info@bonbonatelierwesterbeek.nl (Bezorgen alleen in Den Haag na 18.00 en te fietsen!)

Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zaterdag tot 17.00 ( Bij zeer warm weer zijn wij eerder gesloten!)

Durft U niet langs te komen, maar heeft U wel behoefte aan Bonbons of andere Chocolade, dan kunnen wij met U een afspraak maken om het te laten bezorgen vanaf 30,- Tel 070 350 78 21 of mail info@bonbonatelierwesterbeek.nl (Bezorgen alleen in Den Haag na 18.00 en te fietsen!)

Durft U niet langs te komen, maar heeft U wel behoefte aan Bonbons of andere Chocolade, dan kunnen wij met U een afspraak maken om het te laten bezorgen vanaf 30,- Tel 070 350 78 21 of mail info@bonbonatelierwesterbeek.nl (Bezorgen alleen in Den Haag na 18.00 en te fietsen!)

Durft U niet langs te komen, maar heeft U wel behoefte aan Bonbons of andere Chocolade, dan kunnen wij met U een afspraak maken om het te laten bezorgen vanaf 30,- Tel 070 350 78 21 of mail info@bonbonatelierwesterbeek.nl (Bezorgen alleen in Den Haag na 18.00 en te fietsen!)

Durft U niet langs te komen, maar heeft U wel behoefte aan Bonbons of andere Chocolade, dan kunnen wij met U een afspraak maken om het te laten bezorgen vanaf 30,- Tel 070 350 78 21 of mail info@bonbonatelierwesterbeek.nl (Bezorgen alleen in Den Haag na 18.00 en te fietsen!)

BONBON-ATELIER WESTERBEEK DEN HAAG

SINDS 1910

Ontdek onze bonbons

De bonbons van bonbon-atelier Westerbeek bestaan bijna allemaal uit een ganache, een zachte chocoladevulling gemaakt van de kwaliteitschocolade van Callebaut uit België. De bonbons zien er zo allemaal nét even anders uit, omdat er bijna geen gebruik wordt gemaakt van standaard mallen.Vanwege de hoge kwaliteit en om de smaak van de bonbons zo optimaal mogelijk te houden, hoeft u deze niet in de koelkast te bewaren.Een kleine greep uit het assortiment:

  • Baton Café, een pure bonbon met de rijke smaak van koffie en een klein versuikerd rozenblaadje dat speciaal geïmporteerd is uit Toulouse, Frankrijk.
  • Carla, een grote maar tegelijk elegante bonbon met een ganache waarin ook rum en rozijnen zijn verwerkt.
  • Noisette, een bonbon met een ganache van melkchocolade en twee licht geroosterde, smakelijke hazelnoten.
  • Irish Coffee, een bonbon in zowel melk als puur met een zachte whiskysmaak en een echt stukje tweeëntwintig karaats bladgoud.
Call Now Button