Vaderdag zondag 16 juni!
Vaderdag zondag 16 juni!

Binnenkant Noisette Bonbon

BONBON-ATELIER WESTERBEEK DEN HAAG

SINDS 1910

Likeur bonbons

Uiteraard mogen ook likeur bonbons niet ontbreken in ons assortiment. Bij Westerbeek heeft u de keuze uit verschillende soorten hoge kwaliteit likeur bonbons. U kunt onder meer kiezen voor onze Irish Coffee bonbon, een bonbon met een zachte whiskysmaak voorzien van een echt stukje tweeëntwintig karaats bladgoud. Een andere populaire likeur bonbon is de Carla, een grote maar tegelijk elegante bonbon met een ganache waarin eveneens rum en rozijnen zijn verwerkt. Verder vindt u in ons assortiment kersen bonbons en bonbons met advocaat, Grand Marnier en Cointreau.

 

Bonbon-winkel Den Haag

Westerbeek staat synoniem voor producten vervaardigd van hoge kwaliteit chocolade en met vakmanschap vervaardigde bonbons. Al sinds 1910 zijn wij een bekende naam in Den Haag en omstreken. Doordat onze klanten weten dat wij geen concessies doen aan de kwaliteit en de smaak van onze producten blijven ze bij ons terugkomen. Onze vaste klanten komen onder meer uit Voorburg, Ypenburg, Scheveningen, Segbroek, Houtwijk, Spoorwijk, Statenkwartier, Bezuidenhout, Leyenburg en ver daarbuiten!

Irish coffee Bonbon bonbon atelier westerbeek den haag

Onze likeur bonbons

Bonbons zijn de specialiteit van Westerbeek. Het ruime assortiment likeur bonbons dat wij aanbieden is in ons eigen bonbon-atelier vervaardigd. In vrijwel alle soorten bonbons van Westerbeek is ganache verwerkt. Dat is een zachte chocolade vulling gemaakt van kwaliteitschocolade van Callebaut uit België. Bij de vervaardiging van de bonbons maken we vrijwel geen gebruik van standaard mallen, hierdoor ziet geen enkele bonbon er precies hetzelfde uit.

Handgemaakte bonbons

De vervaardiging van onze bonbons en andere chocoladeproducten gebeurt op ambachtelijke wijze. Wanneer u langskomt in ons bonbon-atelier kunt u met eigen ogen zien hoe wij de bonbons grotendeels met de hand maken. Nico Fernandes is sinds 1984 de producerende eigenaar van Westerbeek. Nico ontwikkelde op de banketbakkersvakschool zijn voorliefde voor chocolade en specialiseerde zich in de vervaardiging van bonbons. Doordat wij de bonbons op ambachtelijke wijze vervaardigen is de belasting voor het milieu minimaal.

Cadeau idee

Een cadeauverpakking met likeur en andere bonbons van Westerbeek is altijd een leuke verassing. Bij Westerbeek kunt u het hele jaar door voor verschillende cadeauverpakkingen terecht. Ook voor de feestdagen hebben wij passende cadeauverpakkingen in de winkel liggen. Denk met Pasen aan stijlvolle met bonbons gevulde paaseieren, met kerst aan unieke ‘Cri-Cri’ kransjes en met Sinterklaas aan heerlijke handgemaakte chocolade letters.

Call Now Button