Vaderdag zondag 16 juni!
Vaderdag zondag 16 juni!

Binnenkant Noisette Bonbon

BONBON-ATELIER WESTERBEEK DEN HAAG

SINDS 1910

Bonbons

Probeer maar eens eens een keuze te maken uit het grote assortiment bonbons van Bonbon-atelier Westerbeek. Wat dacht u van de Baton Café, een pure bonbon met de rijke smaak van koffie en een klein versuikerd rozenblaadje, of de Noisette, een elegante bonbon met een zachte vulling van ganache van melkchocolade en twee geroosterde hazelnoten, onze cerise bonbons zijn gevuld met kersenbrandewijn. Ook voor bonbons met gember en zelfs echt tweeëntwintig karaats bladgoud bent u bij Westerbeek aan het juiste adres. U kunt ook bij ons terecht voor bonbons van suikervrije chocolade en suikervrije ringen. Hierbij maken wij gebruik van Stevia gezoet.

 

Bonbon-atelier Westerbeek

U kunt kunt ons volledige assortiment bonbons op uw gemak bekijken in ons bonbon-atelier in Den Haag. Onze bonbons zijn op vakkundige wijze vervaardigd van hoogwaardige chocolade. Westerbeek is al sinds 1910 een bekende naam in Den Haag en omgeving. Onze klanten blijven bij ons terugkomen. Vaste klanten van ons bonbon-atelier zijn onder meer afkomstig uit Voorburg, Ypenburg, Scheveningen, Segbroek, Houtwijk, Spoorwijk, Statenkwartier, Bezuidenhout, Leyenburg en ver daarbuiten

Dé bonbon specialist

Hoewel Westerbeek ook andere soorten chocolade maakt en verkoopt, zijn bonbons onze absolute specialiteit. Alle bonbons worden in ons eigen bonbon-atelier vervaardigd. De bonbons zijn veelal gevuld met een ganache, een zachte pure of melkchocolade vulling gemaakt van kwaliteitschocolade van Callebaut uit België. Wij proberen het gebruik van standaard mallen tot een minimum te beperken. Hierdoor ziet geen enkele bonbon in ons uitgebreide assortiment er precies hetzelfde uit.

Ambachtelijke bonbons

Bij Bonbon-atelier Westerbeek gebeurt de vervaardiging van de bonbons geheel op ambachtelijke wijze. De bonbons worden grotendeels met de hand gemaakt. Sinds 1984 is Nico Fernandes de producerende eigenaar van Bonbon-atelier Westerbeek. Nico specialiseerde zich op de banketbakkersvakschool in de vervaardiging van bonbons en hij heeft een grote voorliefde om het werken met chocolade. Door de ambachtelijke productiewijze is de belasting voor het milieu minimaal.

Op zoek naar een cadeau?

Als u op zoek bent naar een origineel cadeau, bent u bij Westerbeek aan het juiste adres. Wij hebben diverse cadeauverpakkingen in onze winkel liggen voor uiteenlopende gelegenheden. Uiteraard spelen wij ook in op de feestdagen. Met pasen kunt u bij ons terecht voor stijlvolle paaseieren gevuld met bonbons en met Sinterklaas liggen er in onze winkel  chocoladeletters.

Call Now Button