Binnenkant Noisette Bonbon

BONBON-ATELIER WESTERBEEK DEN HAAG

SINDS 1910

Pure chocolade

Voor een groot assortiment hoge kwaliteit pure chocolade bent u bij Bonbon-atelier Westerbeek aan het juiste adres. In onze winkel kunt u onder meer terecht voor chocolade letters, chocolade flikken en bonbons. Kies bijvoorbeeld voor de Baton Café: een pure bonbon met de rijke smaak van koffie en een klein versuikerd rozenblaadje. Onze Irish Coffee bonbon heeft een zachte whiskysmaak en omvat een écht stukje tweeëntwintig karaats bladgoud. Een andere favoriet is de Melkora puur: een Bonbon met heerlijke zachte ganache.

 

Bonbon-atelier Den Haag

Westerbeek is sinds 1910 een bekende naam in Den Haag en omstreken. Wij hebben over de jaren heen een trouwe schare vaste klanten opgebouwd. Onze klanten komen onder meer uit Voorburg, Ypenburg, Scheveningen, Segbroek, Houtwijk, Spoorwijk, Statenkwartier, Bezuidenhout, Leyenburg en ver daar buiten.

 

Carla-bonbon-rum-met-rozijnen

Pure bonbons

Bonbons zijn onze specialiteit. Bij Westerbeek heeft u een zeer ruime keuze uit verschillende soorten pure bonbons die in ons eigen bonbon-atelier vervaardigd zijn. Onze bonbons zijn zowel puur van buiten als van binnen. Vrijwel alle soorten bonbons in ons assortiment zijn gevuld met een ganache, een zachte chocolade vulling gemaakt van kwaliteitschocolade van Callebaut uit België. Pure bonbons van Westerbeek zijn stuk voor stuk unieke creaties. Omdat we vrijwel geen gebruik maken van standaard mallen, zien de bonbons er allemaal nét even anders uit.

 

Ambachtelijke productie

Alle chocoladeproducten van Westerbeek worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Nico Fernandes is sinds 1984 de producerende eigenaar van bonbon-atelier Westerbeek. Nico heeft een bijzondere liefde voor chocolade en is gespecialiseerd in het vervaardigen van bonbons. Alle chocolade wordt op ambachtelijke en arbeidsintensieve wijze geproduceerd. Vrijwel alle producten worden met de hand gemaakt. Wij streven ernaar het productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

 

Een perfect cadeau

Bij Westerbeek slaagt u altijd voor een perfect gastronomisch cadeau voor de pure chocolade liefhebber. U kunt het hele jaar door bij ons terecht voor verschillende cadeauverpakkingen met bonbons en andere pure chocolade-producten. Met Pasen hebben wij een groot aanbod sierlijke chocolade paaseieren in de winkel liggen. Deze paaseieren zijn gevuld met onze ambachtelijke bonbons. Rond Sinterklaas kunt u bij ons terecht voor handgemaakt pure chocoladeletters en met Kerstmis liggen er unieke ‘Cri-Cri’ kransjes in onze winkel.

Call Now Button