Vaderdag zondag 16 juni!
Vaderdag zondag 16 juni!

Binnenkant Noisette Bonbon

BONBON-ATELIER WESTERBEEK DEN HAAG

SINDS 1910

Feestdagen

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor feestdagen? Hiervoor bent u bij Bonbon-atelier Westerbeek altijd aan het juiste adres. Wij passen ons assortiment speciaal aan voor elke feestdag. Met Pasen kunt u onder meer bij ons terecht voor chocolade paashazen en sierlijke handgemaakte paaseieren gevuld met onze beroemde bonbons. Rond Sinterklaas ligt onze chocolaterie vol met heerlijke handgemaakte chocoladeletters van zowel pure, melk als witte chocolade. Met Kerstmis maken we verrukkelijke kerstkransjes en musketkransjes. Ook voor Moederdag en Valentijn hebben wij perfecte chocoladegeschenken in huis.

 

Chocolaterie Westerbeek

Om ons volledige aanbod cadeauartikelen voor de feestdagen te bekijken kunt u het beste even langskomen in onze chocolaterie in Den Haag. Uiteraard hebben wij ook leuke geschenkverpakkingen voor andere gelegenheden. Al sinds het jaar 1910 is Westerbeek een bekende naam in Den Haag en omstreken. Door de kwaliteit van onze chocolade en de vakmanschap waarmee de bonbons vervaardigd zijn, blijven onze klanten bij ons terugkomen. Onze klanten komen onder meer uit Voorburg, Ypenburg, Scheveningen, Segbroek, Houtwijk, Spoorwijk, Statenkwartier, Bezuidenhout, Leyenburg en ver daar buiten.

Luxe 750 gram bonbon dozen bonbon atelier westerbeek den haag

Specialist in bonbons

Bonbons zijn onze specialiteit. In onze chocolaterie vindt u een zeer groot en gevarieerd aanbod bonbons. Alle bonbons zijn in ons eigen bonbon atelier vervaardigd. De meeste bonbons zijn gevuld met een ganache, een zachte pure of melkchocolade vulling gemaakt van kwaliteitschocolade van Callebaut uit België. Ook vindt u in onze winkel een groot assortiment likeur bonbons, de likeur is verwerkt door de heerlijke zachte ganache dus niet vloeibaar. Bij het vervaardigen van de bonbons proberen wij het gebruik van standaard mallen tot een minimum te beperken, zodat geen enkele bonbon in ons uitgebreide assortiment er precies hetzelfde uitziet.

Handmatig vervaardiging

Bij Westerbeek vervaardigen wij onze bonbons en  overige chocolade-artikelen grotendeels met de hand in ons eigen bonbon-atelier. De ambachtelijke werkwijze zorgt ervoor dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Sinds 1984 is Nico Fernandes de producerende eigenaar van Bonbon-atelier Westerbeek. Nico is specialist in de vervaardiging van bonbons en een groot liefhebber van werken met chocolade. Onze ambachtelijke werkwijze heeft bovendien een minimale impact op het milieu.

 

Call Now Button