Vaderdag zondag 16 juni!
Vaderdag zondag 16 juni!

Binnenkant Noisette Bonbon

BONBON-ATELIER WESTERBEEK DEN HAAG

SINDS 1910

Witte chocolade

Voor heerlijke witte chocolade van absolute topkwaliteit bent u bij Bonbon-atelier Westerbeek aan het juiste adres. In onze winkel in Den Haag vindt u onder meer diverse bonbons gevuld met witte ganache en gedurende de feestdagen kunt u bij ons terecht voor witte chocolade letters. In ons assortiment witte bonbons vindt u onder meer de blanc, een bonbon die wit van buiten is en van binnen gevuld is met een heerlijke witte ganache. Onze Roma bonbon is puur van buiten en wit van binnen.

 

Bonbon-atelier Westerbeek

Voor veel mensen in Den Haag en omstreken is Westerbeek een bekende naam. Ons bonbon-atelier bestaat al sinds 1910. Kwaliteit en vakmanschap komen bij ons op de eerste plaats. Onze klanten waarderen onze hoge kwaliteit producten. Het is dan ook niet voor niets dat wij een grote schare vaste klanten hebben opgebouwd. Onze klanten komen onder meer uit Voorburg, Ypenburg, Scheveningen, Segbroek, Houtwijk, Spoorwijk, Statenkwartier, Bezuidenhout, Leyenburg en ver daar buiten

Witte bonbons

De bonbons van Westerbeek, ook onze witte bonbons, behoren volgens de kenners tot de lekkerste bonbons van Nederlands. In onze winkel kunt u ons volledige aanbod witte bonbons bekijken. De bonbons zijn stuk voor stuk in ons eigen bonbon-atelier vervaardigd. De ganache, de zachte chocolade vulling, is gemaakt van kwaliteitschocolade van Callebaut uit België. Omdat wij zo min mogelijk gebruik maken van standaard mallen zien de bonbons er allemaal net even anders uit.

Ambachtelijke vervaardiging

De vervaardiging van de bonbons gebeurt op ambachtelijke wijze. De bonbons en andere chocolade-artikelen in onze winkel worden grotendeels met de hand gemaakt door meester-bonbonmaker Nico Fernandes. Nico is sinds 1984 de eigenaar van Bonbon-Atelier Westerbeek. Op de banketbakkersvakschool ontdekte hij zijn liefde voor chocolade en specialiseerde hij zich in bonbons. Wanneer u ons bonbon-atelier bezoekt kunt u de vervaardiging van onze bonbons met eigen ogen bekijken.

Ook voor originele cadeau’s

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die wel van een beetje chocolade houdt? Dan bent u bij Westerbeek aan het juiste adres. Wij verkopen diverse cadeauverpakkingen met bonbons en andere chocoladeartikelen. Ook voor elke feestdag vind u bijpassende cadeauartikelen: sierlijke chocolade paaseieren gevuld met onze ambachtelijke bonbons voor Pasen, handgemaakte witte chocolade letters met Sinterklaas en unieke ‘Cri-Cri’ kransjes met Kerstmis.

Call Now Button