Handgemaakte chocoladeletters

 

Geef een handgemaakte chocoladeletter cadeau met Sinterklaas

Sinterklaas en zijn pieten zijn weer met de stoomboot in ons land aangekomen. Hoewel Sinterklaas zelf natuurlijk ook veel leuke en lekkere cadeautjes geeft, zoals chocoladeletters, is het natuurlijk ook leuk om zelf cadeaus aan anderen te geven in deze tijd van het jaar. Een ambachtelijke chocoladeletter is een heerlijk cadeau om met Sinterklaas aan iemand te geven. De handgemaakte chocoladeletters van bonbon-atelier Westerbeek zijn een heerlijk presentje voor jong en oud. En u hoeft de handgemaakte chocoladeletters natuurlijk niet cadeau te geven. U kunt ook uzelf trakteren op een heerlijke, ambachtelijke chocoladeletter.

 

Een handgemaakte chocoladeletter van bonbon-atelier Westerbeek

Bonbon-atelier Westerbeek is gevestigd in Den Haag en heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het maken van bonbons, chocolade en andere lekkernijen. Tijdens de Sinterklaas periode maakt bonbon-atelier Westerbeek ook vele ambachtelijke chocoladeletters. Deze chocoladeletters worden op arbeidsintensieve wijze gemaakt, namelijk met de hand. Hierdoor is iedere chocoladeletter uniek is en met veel zorg en liefde wordt vervaardigd. De chocoladeletters zijn gemaakt van pure chocolade. Laat u verassen door ons assortiment. Bonbon-atelier Westerbeek heeft een passie voor bonbons en chocolade, en dat proeft u dan ook terug in onze chocoladeletters. Onze handgemaakte chocoladeletters laat iedereen gegarandeerd smullen.

 

Ervaar het assortiment van bonbon-atelier Westerbeek

Naast onze handgemaakte chocoladeletters, verkoopt bonbon-atelier Westerbeek in Den Haag nog vele andere soorten bonbons en chocolade, voor iedere gelegenheid. Zo verkopen wij verscheidene soorten bonbons, zoals onze Noisette bonbon en onze Irish Coffee bonbon. Daarnaast bieden wij tijdens verschillende feestdagen toepasselijke lekkernijen, zoals sierlijke chocolade paaseieren tijdens Pasen, kerstkransjes tijdens Kerstmis en dus chocoladeletters tijdens Sinterklaas. Neem een kijkje op onze website en onze sociale media voor een impressie van ons assortiment of kom langs in ons bonbon-atelier in Den Haag. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor specifieke wensen en verzoeken, zoals gastronomische cadeaus en trouwgeschenken. Neem daarvoor contact met ons op of kom wederom langs in ons atelier in Den Haag.

Call Now Button