Wat is melkchocolade?

Melkchocolade is veruit de meest populair chocoladesmaak. Melkchocolade staat bekend om haar haar zoete, romige smaak en zachte structuur. Melkchocolade is heeft tenminste een cacaogehalte van 32 procent. Melkchocolade wordt net zoals pure chocoalde gemaakt van cacaopoeder, cacaoboter en suiker. Echter wordt er bij melkchocolade nog melk als ingrediënt toegevoegd in de vorm van gecondenseerde melk of melkpoeder. Door het toevoegen van melk krijg melkchocolade haar zachtere en zoetere karakter. Melkchocolade bonbons bestaan dus voor ten minste 32 procent uit cacaobestanddelen en hebben een romige, zoete en zachte smaak doordat er melk aan de chocolade is toegevoegd.

 

Melkchocolade bonbons bij Bonbon-atelier Westerbeek in Den Haag

Melkchocolade wordt, ondanks dat haar smaak niet zo sterk is als die van pure chocoalde, vaak gebruikt bij de bereiding van taarten en desserts, maar ook zeer vaak bij de bereiding van bonbons. Bonbon-atelier Westerbeek in Den Haag heeft een groot assortiment melkchocolade bonbons. Onze ambachtelijke, melkchocolade bonbons komen in vele verschillende smaken. Zo voegt Bonbon-atelier Westerbeek soms extra smaken toe aan de vulling van de melkchocolade bonbons of aan de melkchocolade zelf die de buitenste laag van de bonbon vormt. De keuzemogelijkheden voor melkchocolade bonbons zijn eindeloos bij Bonbon-atelier Westerbeek. Wanneer u dus op zoek bent naar overheerlijke melkchocolade bonbons voor uzelf of een ander in Den Haag en omstreken, dan bent u bij Bonbon-atelier Westerbeek aan het juiste adres.

 

Ervaar het melkchocolade assortiment van bonbon-atelier Westerbeek

Naast pure chocolade bonbons, verkoopt bonbon-atelier Westerbeek in Den Haag nog vele andere soorten lekkernijen gemaakt van melkchocolade. Zo kunt u bij ons tijdens Pasen sierlijke, melkchocolade paaseieren en paashaasjes kopen, als ook ambachtelijke melkchocoladeletters tijdens Sinterklaas en melkchocolade kerstkransen tijdens kerstmis. Daarnaast komen onze melkchocolade bonbons in vele smaken en vormen. Neem een kijkje op onze website en onze sociale media voor een impressie van ons assortiment of kom langs in ons bonbon-atelier in Den Haag. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor specifieke wensen en verzoeken, zoals gastronomische cadeaus en trouwgeschenken. Neem daarvoor contact met ons op of kom wederom langs in ons atelier in Den Haag.

Call Now Button